Outriders demo nu speelbaar

SQUARE ENIX maakt met plezier bekend dat de gratis speelbare demo voor OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter JUST CAUSE en SLEEPING DOGS, nu verkrijgbaar is.

De demo laat spelers het volledige openingshoofdstuk van de OUTRIDERS-campaign spelen, voor zo’n drie uur gameplay per playthrough. De demo is speelbaar met verschillende personages en laat spelers alle vier klasses in de game proberen: Devastator, Pyromancer, Technomancer en Trickster.

Spelers kunnen in de demo gemaakte vorderingen overzetten naar de volledige game wanneer ze OUTRIDERS aanschaffen op hetzelfde platform.

De demo omvat ook een coöp-multiplayer-mode, deze komt na het voltooien van de proloog beschikbaar, inclusief een beta-versie van het volledige crossplay-systeem dat bij de lancering verschijnt.

Wij geloven in een eerlijke en transparante marketingcampagne, en daarom laten we voorafgaand aan de lancering spelers graag zelf beleven wat OUTRIDERS te bieden heeft, met een gratis demo op het platform van hun keuze. Dit is ook nog eens een grote demo, zodat spelers uren op Enoch kunnen doorbrengen om de verschillende klasses, krachten en personage-builds te verkennen. Gemaakte vorderingen kunnen ze later overzetten naar de volledige game. Wat spelers in de demo zien is nog maar het topje van de ijsberg, de start van de epische reis die spelers vanaf 1 april kunnen beginnen.

aldus Jon Brooke, co-studiohoofd bij SQUARE ENIX External Studios

OUTRIDERS verschijnt op 1 april 2021.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments