Ouderwets worstelen in AEW: Fight Forever

Arcade Worstelfans kunnen de slingers uit de kast gaan halen want het is bijna tijd om de ladder te beklimmen en jezelf beroemd te maken! THQ Nordic GmbH en All Elite Wrestling (AEW) hebben vandaag bevestigd dat ze ontwikkelaar YUKE’s langverwachte arcade worstelcreatie AEW: Fight Forever naar Xbox One en Xbox Series X|S uit gaan brengen.

Toen ik voor het eerst bij AEW tekende, gaf Tony Khan me de kans om het beste gameteam dat professioneel worstelen begrijpt en professioneel worstelen respecteert samen te stellen, om de beste worstelgames ooit te maken. Dankzij onze ongelooflijke samenwerking met Geta, YUKE’s en THQ Nordic, komt een nieuw tijdperk van professioneel worstelen gaming snel naderbij. AEW: Fight Forever heeft mijn hoogste verwachtingen overtroffen en ik ben ervan overtuigd dat 29 juni een gedenkwaardige dag wordt voor zowel worstelfans als gamers.

zei Kenny Omega, Executive Vice President en voormalig AEW Wereldkampioen en Wereld Tag Team Kampioen bij AEW.

Sinds onze eerste aankondiging hebben fans wereldwijd een ongebreidelde passie rond de lancering van Fight Forever getoond en AEW heeft
bewezen met onze spannende verhaallijnen en harde worstelactie dat geduld de moeite waard is. Met Fight Forever hebben Kenny en ons team van wereldklasse een authentieke, nostalgische gevoel van worstelgames uit het verleden gecreëerd. Het zal cool zijn om onze fans eindelijk een frisse en broodnodige next-gen console worstel spel op 29 juni te tonen.

zei Tony Khan, CEO, GM en Head of Creative van AEW.

Erkend om zijn retro-benadering van het ontwerp waaronder handgemaakte animaties en het nostalgische arcade gevoel, biedt AEW: Fight Forever worstelfans hun eerste kans om worstelbewegingen uit te voeren die je alleen ziet op het razend populaire AEW-programma. Online co-op worstelen gaat gaat volledig naar een hoger niveau met Tag-Team wedstrijden met opeenvolgende team manoeuvres uitgevoerd met eenvoudige commando’s. Een lang rooster van de meest populaire AEW worstelaars, carrière modus, worstelaar-aanpassing, kenmerkende AEW arena’s, meerdere wedstrijd types en zelfs wat goed ouderwets ouderwetse ongesanctioneerde lol staat de speler te wachten.

AEW: Fight Forever komt op 29 juni 2023 uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments