Altijd goed toch? Marvel of DC Comic games zijn altijd welkom. Zeker als er Blizzard mensen mee bezig zijn.

Second Dinner, een kleine studio van een aantal ontwikkelaars die bij Blizzard gewerkt hebben aangekondigd dat zij met een nieuwe Marvel game bezig zijn. Tegelijkertijd wist deze studio te melden dat ze een kleine investering van 30 miljoen dollar hadden gekregen om een kantoor te openen en een team samen te stellen.

Men zoekt naar een client engineer en een technical artist. Verder zijn er totaal geen bijzonderheden over de game gemeld, zelfs niet of het wel om een Xbox One game gaat. Wij hopen natuurlijk van wel.

Wel kwam er een mededeling van Jay Ong van Marvel Games die aangaf dat het team van Second Dinner verantwoordelijk is voor een aantal geweldige games en dat ze nu samen met het Marvel Games team bezig zijn en het geweldig vinden om iets in de Marvel Universe te maken.

Second Dinner is zo’n acht maanden geleden opgericht maar men meldde toen al dat men al zes maanden bezig was met een zieke Marvel game.

“Het zal naar alle waarschijnlijkheid de beste game ooit gaan worden. Ik heb de spreadsheet gemaakt dus ik ben er zeer zeker van. Het gaat wel een tijd duren om het te maken maar we hebben met het prototype al heel veel plezier”

Aldus Second Dinner CEO Hamilton Chu

Nu maar hopen dat ze het geen Sony Exclusive gaan laten zijn, kuch, Spiderman..

Crystal Dynamics is al bezig met een Marvel game over de Avengers waar onder andere Uncharted director Shaun Escayg en Dead Space producer Stephen Barry aan werken.


Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments