Met Life is Strange bracht Square Enix zijn eigen verhalende game uit. De game die draaide om hoofdpersoon Max Caulfield werd toendertijd enthousiast ontvangen. De uitgeverliet na de laatste episode van de game weten met een soortgelijk project bezig te zijn. En dat project lijkt nu op te duiken aan de hand van een aantal foto’s.

De foto’s doken op nadat ontwikkelaar Idol Minds zijn naam aanpaste naar Deck Nine Games en met de volgende verklaring kwam:

Deck Nine heeft een partnerschap gesloten met een triple A uitgever en is bijna klaar met de ontwikkeling van zijn eerste titel. Het gaat om een nieuwe aanvulling op een goed ontvangen franchise. Meer info over deze game zal verschaft worden op de E3 in juni.

Aangezien er weinig triple A episodische en

verhalende games zijn bij een grote uitgever lijkt het hier te gaan om Square Enix. Daarnaast laten de plaatjes op de website van Deck Nine screenshots zien die doen denken aan Life is Strange.

 

Volgens geruchten zou Deck Nine bezig zijn met een prequel van Life is Strange. Dontnod Entertainment, de ontwikkelaar van het origineel zou ondertussen werken aan een sequel van de franchise. Wat denken jullie aan de hand van de screenshots, krijgen we een aankondiging van Life is Strange? We horen het het binnen nu en een paar weken.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments