Operation Para Bellum Rainbow Six Siege komt donderdag

Update 5 juni

De releasedatum van deze map en de nieuwe operators is bekend.

Operation Para Bellum, het tweede seizoen van Year 3 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is vanaf donderdag beschikbaar. Operation Para Bellum is één van de grootste contentupdates voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ooit. De update bevat de gloednieuwe map Villa, dat gelegen is op het Italiaanse platteland. Spelers met de Year 3 Pass gaan donderdag tevens direct aan de slag met de twee nieuwe Operators: Alibi en Maestro. Vanaf 14 juni zijn de twee Operators voor iedereen vrij te spelen middels Renown. Het tweede seizoen van Year 3 brengt ook meerdere vernieuwingen met zich mee, waaronder snelheidsaanpassingen voor Operators, meerdere gameplay verbeteringen en de nieuwe Pick & Ban-setting. Deze feature brengt een nieuwe manier van spelen naar de multiplayer van Rainbow Six Siege


bericht 21 mei

Gister zijn er meer bijzonderheden over de operators binnen de komende update van Rainbow Six Siege bekend gemaakt. Eerder hadden wij ze al genoemd, Alibi en Maestro, en wat ze ongeveer zouden kunnen. Deze laatste video laat exact zien wat deze twee verdedigers kunnen doen.

Alibi heeft, zoals eerder gezegd, de optie op drie hologrammen van zichzelf op te roepen. We zien hoe deze holo’s als decoy worden gebruikt en hoe deze verwarring kunnen zaaien. Wie is de echte Alibi en wie niet?

Meastro heeft een aantal kogelbestendige laserturrets tot zijn beschikking. Bijna onmogelijk om kapot te maken registreren ze vijanden. Open je de camera, dan heb je de beschikking tot een snelvurende lasergun die schade aan de vijand of gadgets toe kan brengen.

Al met al weer twee zeer interessante operators. Heb je de Season pass van seizoen drie, dan krijg je ze gratis een week voor de release. Heb je die niet, dan kan je ze met ingame credits kopen a 25000 credits per stuk.


Origineel 17 mei

Si vis pacem, para bellum

Zoals het Romeinse gezegde luidt: “als je vrede wilt, bereid je dan voor op oorlog”. Dat is precies wat er in deze Italiaanse villa staat te gebeuren. De gevreesde misdaadfamilie Vinciguerra staat op het punt de villa te verlaten. Tijd voor het Rainbow Six team.

Naast deze villa, komen er ook twee nieuwe verdedigende operators bij, Alibi en Maestro van de Raggruppamento Operativo Speciale. Alibi is een scherpschutter die hologrammen van zichzelf kan oproepen om de vijand in de war te brengen.

Maestro is een specialist in het afschermen van bepaalde gebieden. Hij doet dit door een op afstand bedienbare machine gun.

Meer bijzonderheden komen op 20 mei vrij. Voor nu, van 17 tot 20 mei, kan je de game lekker gaan spelen en kijken of het wat voor je is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments