Operation Ember Rise start nu in Rainbow Six Siege

Vandaag lanceert Operation Ember Rise in Rainbow Six Siege. Tijd om hem weer op te pakken en de nieuwe operators te testen.

Elk nieuw seizoen krijgen we weer twee operators en een nieuwe map. Deze keer zijn het twee Zuid-Amerikaanse operators, Amaru uit Peru en Goyo uit Mexico.

Amaru

Amaru heeft de Garrahaak als extra tool. Met deze haak kan zij randen en ramen vastgrijpen en haarzelf omhoog lanceren. Vanaf nu kan je dus ook door een luik in de vloer aangevallen worden.

Goyo

Goyo verdedigt met een Volcánschild. Dit schild zet je in openingen en het heeft een brandbom aan zich bevestigd. Wordt er op de bom geschoten dan staat de boel in de fik.

Kanal

De map die een totale make-over heeft gehad is Kanal. Nu heeft deze map twee verbindingen tussen oost en west. Elke gebouw heeft nu ook twee trappen. Ook zijn de bomlocaties veranderd.

Binnenkort zullen de gevechtspassen worden geïntroduceerd.  Deze gratis pas laat je gevechtspunten verdienen waarmee je beloningen kan ontgrendelen. Ook krijgen we een nieuwe afspeellijst waarin je dezelfde regels hebt als in Ranked maar zonder de rankings speelt. In Ranked komt er een nieuwe rank, Champions die boven Diamond staat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments