De Closed Beta hebben we gehad, nu komt de Open Beta eraan. Volgende week kan je weer vier dagen los gaan in Bolivia.

De Open Bèta van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is van 23 tot en met 27 februari 2017 gratis speelbaar. De Open Bèta is vanaf maandag 20 februari te pre-loaden.

Cadeautje

Alle spelers die deelnemen aan deze Open Bèta en die de volledige game voor 31 maart 2017 op hetzelfde Ubisoft account spelen, krijgen toegang tot een exclusieve missie:
De ‘Unidad Conspiracy’ missie: in deze missie ontketenen spelers een oorlog tussen de Unidad, een lokale corrupte militaire groepering, en het Santa Blanca kartel.

De Open Beta van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands geeft spelers toegang tot 2 van de 21 provincies in de game:
Itacua: de bloeiende, bergachtige beginprovincie van de game. De grip van het kartel is hier iets losser en de omstandigheden zijn ideaal om je sniper skills te perfectioneren. Kortom: een ideale kennismaking met de Wildlands.
Montuyoc: deze provincie ligt in het sneeuwachtige Altiplano en is aanzienlijk uitdagender. Spelers die de bazen in Itacua hebben omgelegd, krijgen extra XP en meer vaardigheidspunten, zodat ze klaar zijn om dit gevaarlijke gebied vol Santa Blanca trainingscentra te betreden. Natuurlijk kunnen spelers ook meteen naar Montuyoc reizen om deze uitdaging aan te gaan. Op eigen risico uiteraard.

Net als in de volledige game is de gehele Open Beta speelbaar met maximaal 3 vrienden in co-op of in singleplayer. Spelers maken gebruik van meerdere soorten voertuigen, tactisch materiaal en wapens om hun missie te volbrengen.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments