Gisteren was hij er even, Red Dead Redemption in de backward compatibility en hop, hij was weer verdwenen. Wat is er aan de hand?

Naast deze game waren er nog wat titels die de afgelopen weken geheimzinnig opdoken. Zo was ook Castlevania: Symphony of the Night al gespot dit weekend. Vriend van de show Larry “Major Nelson” Hryb heeft ons toch maar even een kleine uitleg gegeven.

“Microsoft test alle Xbox 360 games uit op de emulator om er zo zeker van te zijn dat de titel een goed resultaat laat zien. Door een fout zijn een aantal games die nu in de testfase zitten per ongeluk beschikbaar geworden. We hebben de toegang tot deze games verwijderd en verontschuldigen ons voor de verwarring die hierdoor is ontstaan. Binnenkort volgt er meer informatie over de komende releases.”

De afgelopen weken zijn er al meer titels gelekt voordat ze daadwerkelijk in de store beschikbaar waren. Red Dead Redemption, Castlevania: Symphony of the Night, Halo Wars, Tekken Tag Tournament 2, Alan Wake’s American Nightmare hebben we al zien langs komen in de store of op accounts die hem vervolgens konden delen met de rest van de wereld als je de game op dat account kon bekijken. Deze games zijn nog steeds beschikbaar in de Xbox Store maar je kan ze niet langer op je One downloaden. Ook zijn de eerder wel gedownloade games niet meer speelbaar, tenminste als je online blijft. Uit berichten op Reddit en NeoGAF blijkt dat je ze in offline mode gewoon kan spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments