Al eerder meldden wij dat Madden NFL 21 over een paar dagen in EA Play en de Ultimate Game Pass komt. EA heeft ons laten weten dat er nog meer gaat komen.

Madden NFL 21 (speel ‘m vanaf 2 maart) – Madden NFL 21 zit bomvol frisse, nieuwe functies, zoals Franchise: Rise to Fame, Superstar X-Factors 2.0 en innovatieve verbeteringen van de gameplay, en biedt een ongekende hoeveelheid vernuft en controle, ontwikkeld om creativiteit te inspireren op en buiten het veld.

STAR WARS: Squadrons (verwacht later in maart) – Vecht in je starfighter en word een toppiloot in het spectaculaire STAR WARS: Squadrons. Voel de adrenaline van first-person multiplayer ruimtegevechten met je squadron en beleef het spannende STAR WARS-verhaal.

NHL 21 (verwacht in april) – Word een superster in de uitgebreide Be A Pro-modus en ga de geschiedenis in als een van de grootste spelers aller tijden. Ga het ijs op en breid je aanval uit met gloednieuwe moves, schijnbewegingen en ontwijkende bewegingen, geïnspireerd op de meest baanbrekende spelers van de competitie.

Dus de komende maand krijg je het weer druk.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments