Ook ID@Xbox toont pareltjes met Shredders, 12 Minutes, The Ascent en veel meer

Met al het triple A-geweld lijken de kleine titels zo snel ondergesneeuwd te raken, of zelfs nooit opgemerkt te worden. Toch zitten er een aantal pareltjes bij de ID@Xbox showcase die in het voorprogramma werd getoond.

Naar mijn idee heeft het aanbod van Xbox indie-games er nog nooit zo goed uitgezien. De afgelopen tijd hebben we al aardig wat games tentoongesteld, met toppers als The Ascent waarin je in een Cyberpunk-wereld mag dungeon-crawlen. Of The Falconeer met dikke air combat en prachtige graphics. De Groundhog Day-game 12 Minutes heeft ook nog steeds mijn hart gestolen.

Maar het lijstje van games om in de gaten te houden is nu uitgebreid met een paar interessante nieuwe namen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Last Stop, een Dontnod-achtige verhalende game? En ook de magische sfeervolle fantasy-wereld van Tunic heeft een plekje op de lijst gekregen. Mocht je Star Wars-fan zijn, dan kan Sable je waarschijnlijk ook wel bekoren, het lijkt rechtstreeks van Tatooine te komen met z’n unieke art-style. Maar de meest interessante nieuwkomer is misschien wel Shredders, een snowboard-game die er toch verrassend goed uit ziet.

Op welke game heb jij een oogje?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments