Psyonix had het er deze week al over, Rocket League is klaar voor cross-play. CD Projekt RED doet nu ook een duit in het zakje.

De ontwikkelaar van The Witcher heeft laten weten dat men zeer geïnteresseerd om hun nieuwe Gwent: The Witcher Card Game als Xbox One/PlayStation 4 cross-play titel uit te brengen. Zij hebben die mogelijkheid ook al ontwikkeld. Dit liet CEO Marcin Iwiński aan de pers weten. Net zoals Psyonix zit ook CD Projekt op groen licht van Sony te wachten. De closed beta zal later dit jaar voor pc en Xbox One gelanceerd gaan worden en deze is al voorzien van een cross-play tussen pc en Xbox One. “we hebben de technische oplossing al klaar staan voor de PS4 en we zouden de PS4 dus graag aan de open beta willen toevoegen. Het is wachten op een akkoord van Sony.”

Dit is dus de tweede ontwikkelaar die hierom vraagt en wederom ligt de bal bij Sony. Het blijft wat vreemd dat Sony ogenschijnlijk weinig interesse heeft in dit fenomeen want uit die hoek blijft het oorverdovend stil.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments