Onze ongezouten mening over Season One van Sea of Thieves

Season One uitgelegd en door de XBNL-community van commentaar voorzien!

Vandaag is er meer over Season One van Sea of Thieves bekend gemaakt. Wat vinden we van de plannen? Samen met zes Pirate Legends uit de XBNL-community gaan we in bovenstaande video hier uitgebreid op in.

Het is inmiddels bijna 3 jaar geleden dat Sea of Thieves haar levenslicht zag. Na een zeer matige start, heeft de game zich de afgelopen jaren goed weten te herpakken. Hoe? Door gratis maandelijkse content updates en feedback uit de community te verwerken. Inmiddels zijn we 30 (!) content updates verder en gooien de ontwikkelaars bij Rare het roer om!

Season One start op 28 januari

De belangrijkste verandering die ons als spelers te wachten staat is de introductie van seizoenen. We wisten dat het ging komen en vandaag hebben de ontwikkelaars een trailer met ons gedeeld.

Er staan ons een aantal fundamentele veranderingen te wachten. Er komt een nieuwe Merchant Alliance Voyages aan, er komt een Plunder Pass en kortere speelsessies moeten ook het nodige op gaan leveren. Daarnaast is er een compleet nieuw progressiesysteem geïntroduceerd. De game gaat dus goed op de schop!

Kortom, veel om over te praten. En dat is exact wat de Legends een half uur lang gedaan hebben. Dus ga er even goed voor zitten, giet wat extra rum in je kokosnoot en klik bovenstaande video aan! Laat in de comments even weten of jij de stap richting seizoensgebonden content een goede vindt!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments