Ontwikkelaars van Obsidian komen binnenkort met nieuwe content voor Grounded

Eén van onze favoriete games komt met nieuwe content. Wat gaan de ontwikkelaars aan Grounded toevoegen?

We zijn met een vergrootglas over bovenstaande teaser trailer gegaan. We kunnen concluderen dat Obsidian op 19 november 2023 met een nieuwe content update komt. Dat is in ieder geval al hartstikke goed nieuws voor de padvinders onder ons.

We zien in de teaser trailer allerlei objecten die in de wereld verstopt zitten, zoals de baseball, een casettebandje en een pakje drinken. Deze objecten zitten normaal gesproken verspreid in de wereld, maar zijn nu samen bij elkaar gebracht. Dit zou kunnen betekenen dat het na de update mogelijk gaat zijn om ook de fysieke wereld in Grounded aan te passen. Uiteraard kan er nu al gebouwd worden, maar wat niet kan is de wereld zelf aanpassen. Of dat vanaf 13 november mogelijk gaat zijn moeten we natuurlijk nog zien.

Het lijkt me tof als je wat fysieke elementen kunt verplaatsen, maar het is persoonlijk niet de update waar ik op zit te wachten. Ik wil heeeeeel graag de wereld uitgebreid zien worden! Laat ons tunnels graven en ineens in een andere (eventueel procedureel gegeneerde) tuin uitkomen. Nieuwe werelden om te ontdekken, resources om te verzamelen en verhalen te beleven. Wellicht zit het in aanstaande update, de teaser trailer laat vooral ruimte om te gissen. Hoe dan ook, nieuwe Grounded-content: kom maar door!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties