Spelers kunnen een wel heel speciale controller ontwerpen! Wat is er nieuw in het Xbox Design Lab?

Al enige tijd kun je in het Xbox Design Lab je eigen controller ontwerpen. Met de release van Redfall voor de deur heeft het Design Lab een tijdelijke uitbreiding op de mogelijkheden om je eigen controller te ontwerpen. Zoals je hier kunt zien zijn er enkele Limited Edition Redfall controllers toegevoegd en deze kun je zelf nog een beetje tweaken. Microsoft schrijft hierover het volgende:

Terwijl je de spannende wereld van Redfall verkent, zijn we verheugd om je de nieuwste toevoegingen aan Xbox Design Lab te brengen met Redfall Limited Edition Designs geïnspireerd door de personages van het spel. Kies uit een van de vijf geïnspireerde ontwerpen, elk met zijn eigen samengestelde kleurenschema om bij te passen. Maak je keuze uit de vier speelbare helden. Elk ontwerp benadrukt belangrijke aspecten van elk personage en het spel. Devinder’s bovenkant imiteert roest en staal van zijn vele avonturen op jacht naar cryptids, terwijl Jacob’s zilveren kast gedetailleerd is met zijn hex patroon blauwe mantel en sluipschutterscope markeringen. Layla’s bombastische tweekleurige zwarte en paarse bovenkant is geaccentueerd met witte accenten die barsten van persoonlijkheid, en Remi’s bovenkant toont haar robotica achtergrond met dezelfde oranje kleur als haar drone, Bribón. Je kunt ook kiezen uit een van de vier unieke Redfall batterijdeur gravures, die een knipoog geven naar verschillende aspecten van het spel

Het is voor de eerste keer dat Microsoft op deze manier spelers de mogelijkheid geeft om Limited Edition controllers te customizen. Wat mij betreft een ontzettend toffe ontwikkeling die ik graag vaker bij first part games zou zien: ontwerp je eigen limited edition controller, maar dan wel al in de stijl van de game!

Ik ben benieuwd of we dit in de toekomst vaker terug gaan zien en ik ga in ieder geval zeker een Redfall controller ontwerpen. Wat vindt jij? Moet Xbox bij iedere first party game deze optie toevoegen?

Microsoft zou van iedere first party game spelers de mogelijkheid moeten bieden hun eigen Limited Edition controller te ontwerpen

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Over Redfall

Redfall is een open-wereld co-op first person shooter die door Arkane Austin ontwikkeld wordt. De studio kennen we onder andere van games, zoals Prey en Dishonored. In Redfall is de stad door vampieren overgenomen. Samen met maximaal 3 andere spelers probeer je weer controle over de stad te krijgen.Wil je graag meer lezen over Redfall? Je leest hier alles wat je moet weten.

Redfall komt exclusief uit op Xbox Series X|S, Xbox Game Pass en PC en is vanaf 2 mei 2023 te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties