Ontwerp je eigen controller met Microsoft

De community is voor Microsoft steeds belangrijker aan het worden en ook de band met hun achterban moet steeds intensiever worden. Op de E3 heeft Microsoft aan de hand van een trailer (met onwijs gave muziek) het Xbox Design Lab onthuld met de feature om je eigen Xbox One Controllers te gaan ontwerpen.

Nee ik maak geen grap, Microsoft gaat jou als gamer de keuze geven om een controller te bestellen en deze helemaal te customizen naar wens. Dit betekent niet alleen dat je je eigen kleurtje kan geven aan de controller, maar dat je deze ook kunt laten graveren met een eigen tekst of zelfs je eigen Gamertag. Ook je knoppen en pookjes kunnen een lekker, fris kleurtje ontvangen om jou je eigen persoonlijke controller te laten ontwerpen.

Maar hoe werkt dat ontwerpen nou precies? Heel simpel eigenlijk: je bestelt een Xbox One controller bij Microsoft en hierin krijg je direct de optie om je eigen controller te ontwerpen. Microsoft heeft al aangegeven dat er ruim acht miljoen manieren zijn om de controller helemaal naar jouw eigen fashion smaak te maken. Ik ben hier persoonlijk wel benieuwd naar, maar ik vraag me wel af of men ook Elite controllers gaat doen. Een leuke en goede toevoeging is het zeker wel. Wat vinden jullie hiervan? Zullen jullie hier gebruik van gaan maken? Op dit moment weten we nog niet of dit ook in Europa mogelijk zal zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments