Voor Resident Evil fans is er goed nieuws, Revelations 2 krijgt namelijk een online co-op functie. Dit meldt Capcom in een interview met IGN. 31 maart komt de laatste episode van deze game uit, de update met de online co-op staat dan ook rond deze datum gepland.

Op dit moment ondersteund de game van Capcom alleen maar local co-op, met deze gratis update hoopt de uitgever ook alles uit de game te kunnen halen om de fans zoveel mogelijk tevreden te stellen. Naast de online co-op komt er nog wat content met de update mee, namelijk een paar nieuwe outfits voor de Raid mode voor Revelations 2. Ik vind het heel tof dat Capcom toch deze extra moeite neemt om de online co-op functie in de game te integreren.

Eerlijk gezegd vind ik het jammer dat games zoals #IDARB deze functie niet ondersteunen. Natuurlijk kun je #IDARB en Resident Evil: Revelations 2 niet met elkaar vergelijken maar anno 2015 ga je gewoon niet meer zo snel naar een vriend toe om samen op de bank te gamen. Zeker met party-games als #IDARB is het voor mij belangrijk dat ik dit in principe overal met mijn vrienden kan spelen. Als deze functie er namelijk had ingezeten zou je mij niet van die game kunnen wegslaan, nu dit niet het geval is heb ik hem maar van mijn Xbox verwijderd.

Ik begrijp dat het veel geld kost om deze functionaliteiten in de game te implementeren en zeker ook om de servers te onderhouden maar dit geeft de speler wel een veel toffere ervaring. Echt tof dat jullie deze stap wel ondernemen Capcom!

Wat vinden jullie hiervan? Zat je al een tijdje op deze functie te wachten of maakt deze update voor jou eigenlijk niets uit? Laat het weten in de comments!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties