One Tamriel is een van de grootste updates voor The Elder Scrolls Online. Gisteren is de update al uitgekomen voor de pc spelers. Terwijl de Xbox One en PS4 spelers pas vanaf 18 oktober aan de slag kunnen.

Gratis update voor iedereen

Dat is weer eens wat anders dan een betaalde DLC. One Tamriel is een update die voor iedereen gratis te installeren is. Of je de game gisteren hebt gekocht of gelijk met de release, je kunt vanaf de 18e gewoon aan de slag.

De voordelen

Naast een aantal zaken die echt een update nodig hadden, heeft het team van Bethesda nog wat meer aangepakt. Het maken van een groep nu makkelijker voor iedereen. De Alliance restricties buiten PvP zijn verwijderd. Hierdoor kun je makkelijker groepen vormen met andere spelers, zodat je elkaar kunt helpen bij een quest.

No limits dus, dat klinkt mij als muziek in de oren!

Naast het makkelijker vinden van groepen zijn er ook wat andere onderwerpen aangepakt. Dit zijn de grootste verbeteringen voor de One Tamriel update

 • Dueling
  Direct buiten Cyrodiil kun je het nu tegen andere spelers opnemen. Wie is de sterkste?
 • Zone Overhaul
  Ook hebben ze zones een likje verf gekregen. Naast een nieuw design zijn ook de baasgevechten en de moeilijkheidsgraad verbeterd. Dit voor zowel individu’s als groepen.
 • Dungeons
  Spelers kunnen nu samen dungeons spelen in zowel de normale als de veteranen modus. Je ontvangt loot naar je eigen level en ook de moeilijkheidsgraad is aangepast.
 • Craglorn
  Waar Craglorn voorheen meer gericht was op groepen is er nu een nieuwe vormgeving. De zone is ook speelbaar voor individu’s, maar nog steeds wordt het aangeraden om de zone met een groep te spelen.
 • Loot
  Je ontvangt vanaf nu specifieke loot sets voor specifieke zones.

Ik denk dat een heleboel spelers hier wel blij mee zullen zijn. Met de One Tamriel update kun je dus nog beter in groepsverband spelen. Dat vind ik persoonlijk ook het leukste aan the Elder Scrolls Online. Mocht je nog geen vrienden hebben die ook TESO spelen, probeer het dan met een oproepje in onze Facebook groep. Daar zijn altijd anderen die wél graag met je willen spelen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments