ONE PIECE ODYSSSEY krijgt releasedatum + vette collector’s edition!

Bandai Namco heeft ONE PIECE ODYSSEY van een releasedatum voorzien. De game zal vanaf 13 januari 2023 op de Xbox Series X|S te spelen zijn. Wat mag je verwachten?

ONE PIECE ODYSSEY is een JRPG met een nieuw verhaal dat zich afspeelt in de ONE PIECE-wereld waarin spelers hun favoriete leden van de Straw Hat Crew kunnen besturen. Speler worden naar een mysterieus nieuw eiland gebracht. In het spel kunnen spelers in de schoenen kruipen van hun favoriete piraten en spelen als Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Franky en Brook.

Het spel snijdt een nieuw hoofdstuk aan voor deze beruchte piraten met een origineel verhaal en nieuwe gezichten die werden geschreven onder het toezicht van de schrijver van de serie: Eiichiro Oda. ONE PIECE ODYSSEY’s release valt samen met de 25e verjaardag van de oorspronkelijke manga. Het spel zal zeker de charme, humor en chemie van de anime kunnen uitstralen met een kleurrijke stijl, ongelooflijke beelden en vooral de oorspronkelijke Japanse stemacteurs van de serie.

Liefhebbers van de franchise kunnen vanaf vandaag de game bestellen. Er is ook een toffe collector’s edition beschikbaar.

Over ONE PIECE ODYSSEY

De One Piece-serie, geproduceerd door Toei Animation en gebaseerd op de bestverkochte manga aller tijden, geschreven door Eiichiro Oda, was voor het eerst te zien op Japanse TV in oktober 1999. De serie volgt Luffy en zijn Straw Hat Crew op hun epische zoektocht naar “One Piece”, de legendarische schat van de vroegere Piratenkoning, Gol. D. Roger. Vandaag is One Piece een wereldwijde franchise met 15 films waaronder “One Piece Film Red”, TV-films, videogames en een alsmaar groeiende catalogus aan merchandise met onder andere speelgoed, spellen, gadgets, meubilair, huishoudapparaten, kledij en meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments