Tegelijk met de Spa Day update voor De Sims 4 brengt de studio muis en toetsenbord ondersteuning voor de Xbox. Scheelt als je een partij cheats moet invoeren om het huis van je dromen te bouwen. Of het leven van je Sims zuur te maken, natuurlijk.

De Sims 4 Spa Day is nu beschikbaar voor de Xbox One. Persoonlijk vind ik het heel fijn om met een biertje en een luxe broodje in m’n badjas de Gooische vrouw uit te hangen. Wat dat betreft kan ik met deze update helemaal los. De muis en toetsenbord update wordt op hetzelfde moment gebracht maar kun je binnenhalen zonder Spa Day aan te schaffen.

Instellingen voor de gevoeligheid van je muis of ondersteuning voor linkshandigen vind je in de menu’s van de Xbox zelf. In het opties menu van De Sims 4 vind je dan weer de opties om bijvoorbeeld de camera snelheid aan te passen.

Spa Day draait om het bereiken van grote hoogten door middel van wellness. Het is allemaal wat minder suf dan het in eerste instantie klinkt. Door te mediteren bereik je zelfs bovennatuurlijke hoogten. Je gaat er letterlijk van zweven en bent zelfs in staat te teleporteren. Yoga, modderbad en massages, het zit er verder allemaal in. Met een beetje pech eindig je de dag in het badhuis zelfs in de hoge middels een sauna contest die zomaar fataal kan aflopen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments