Eerder deze week lieten we al weten dat de Xbox Game Pass Ultimate nu voor iedereen beschikbaar is. Maar wat als je nog Live Gold of een Game Pass abonnement hebt?

Nou, daar heeft men in deze promotieperiode iets voor verzonnen. En dat is zeer aantrekkelijk. Het zet namelijk je bestaande abonnementen om naar dit Ultimate abonnement. Hoe werkt dit?

Zeg dat je nog 6 maanden Live Gold hebt staan en je net 3 maanden Game Pass hebt aangeschaft. Maar je wil de maand Ultimate wel gaan proberen voor die ene euro. Dan hanteert Microsoft een prachtig rekensommetje. Ze tellen je 6 maanden Live Gold en je 3 maanden Game Pass bij die ene maand op. Je eindigt dan uiteindelijk met 10 maanden Ultimate. Eigenlijk krijg je dan zomaar het andere deel van het abonnement cadeau. Dit kan in totaal tot 36 maanden.

Het loont dus om nu even je Live Gold te verlengen door bijvoorbeeld bij CD Keys extra Live Gold te halen en je huidige abonnement te verlengen tot ongeveer 36 maanden later en dan de Ultimate aan te schaffen. Voor die periode krijg je de Game Pass er dan helemaal voor niks bij.

Vergeet niet om je verlenging te stoppen omdat hij anders na die periode maandelijks 12,99 euro van je rekening zal gaan afhalen. Ook belangrijk is dat alles vervalt als je in het midden besluit om de hele boel te beëindigen. Men zet de losse onderdelen dan niet meer terug. Mij een raadsel waarom je dat überhaupt  zou doen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments