Als ome Phil praat, dan luisteren wij als trouwe Xbox liefhebbers natuurlijk aandachtig. Want we willen graag weten waar Xbox naartoe gaat, wat de plannen zijn, enz. Dit schijnt wat meer licht op zijn gedachtes.

Een rij aan tweets leggen zijn gedachtegang een beetje bloot. Na zijn jubelverhaal over Red Dead Redemption, die hij pas geleden op de X uiteindelijk heeft uitgespeeld na ooit op de 360 begonnen te zijn met de game in 2011, bespreekt hij hoe de reacties op de komst van de Xbox One X mede bepalen hoe de toekomst van Xbox consoles eruit gaat zien.

Zo geeft hij duidelijk aan dat hij geen logica ziet in het verdelen van zijn vaste spelers doordat de hardware dat vereist. Juist die vaste spelers zijn de toekomst. Hij vergelijkt dit met een GPU van een pc. Ontwikkelaars laten een GPU meestal pas vallen als er geen basis aan gebruikers meer is om het bestaan te garanderen. Met andere woorden, het hele idee van opeenvolgende generaties consoles die een andere architectuur hebben (zoals de Xbox vs Xbox 360 vs Xbox One) is achterhaald en zou de vaste Xbox spelers benadelen. De trend zal dus veel meer gaan richting steeds betere Xbox One consoles waarbij de eerdere versies ondersteund worden totdat er bijna geen gebruikers van die versie meer zijn.

Spencer kreeg ook vragen omtrent het fotorealistisch maken van beelden. Hij ziet dat binnen 10 jaar gebeuren.

Tot slotte liet hij nog wat hints los over de experimenten die je met een Xbox Game Pass zou kunnen doen zoal games als Pilot in de pass introduceren om te kijken of er animo voor is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties