OlliOlli World: VOID Riders nu beschikbaar!

De eerste uitbreiding voor OlliOlli World is een feit!

OlliOlli World kwam begin 2022 naar de Xbox en wist menig gamer te verrassen. De ontwikkelaars beloofden de game na release van uitbreidingen te voorzien. Met de VOID Riders DLC lossen ze alvast een deel van deze belofte in. Wat mag je van deze eerste uitbreiding verwachten?

We zitten halverwege het jaar 2022 en OlliOlli World staat op een stevige plek in mijn top 3 van games die dit jaar uitgekomen zijn. In de conclusie van onze XBNL-review staan lovende woorden beschreven:

Van platformers kunnen we er op de Xbox niet genoeg hebben. Maar, écht goede platformers zijn op één hand te tellen en daar kunnen we OlliOlli World aan toe voegen. De game die door Roll7 ontwikkeld is biedt enorm lekkere side-scrolling platformer actie, gekenmerkt door soepele controls en prachtig vormgegeven levels. Variatie en creativiteit is in alle lagen van het ontwikkelproces meegenomen: van vrij te spelen cosmetics, te behalen objectives en tricks die je als speler met je skateboard uit kunt voeren. OlliOlli World brengt een heerlijke vibe naar het fictieve Radlandia, een plek waar jij als speler makkelijk tientallen uren in op kunt gaan.

OlliOlli World, XBNL-Review

Mocht jij ook net als ik geen genoeg krijgen van deze game, dan heb ik goed nieuws voor je! Vanaf vandaag kun je met de eerste uitbreiding van OlliOlli World aan de slag. Wat brengt deze DLC?

VOID Riders

In OlliOlli World: VOID Riders ollie je door verschillende levels met buitenaardse metgezellen en ervaar je een compleet andere kant van Sunshine Valley, Cloverbrook en Burntrock. Terwijl de aliens skaters (en koeien) ontvoeren, moet jij de obstakels overwinnen die voor je liggen om de thuisplaneet van de VOID Riders te ontgrendelen: V.O.I.D. Laat je ware zelf zien met buitenaardse looks, inclusief alles van alien straatkleding tot een koeienpakje. Er zijn nog veel meer gloednieuwe aanpassingsopties beschikbaar om je persoonlijke scifi-stijl te overstijgen, waaronder nieuwe emotes en gelikte trucs. Bovenstaande trailer geeft een goede indruk!

Om deze uitbreiding te kunnen spelen moet je in het bezit van de basisgame zijn. De uitbreiding is vervolgens voor 10 euro in de Xbox Store aan te schaffen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments