De 2D Skate-or-die simulator werd met veel enthousiasme ontvangen door het spelend PC publiek. Een samenspel van onvergefelijke controls, retro graphics en een lekkere soundtrack stonden borg voor een unieke arcade ervaring.

OlliOlli is een skateboard game die tracht een arcade classic-achtige omgeving te combineren met snelle skateboard actie. De passie voor de prachtige board op wieltjes die zovelen ooit als vast vervoermiddel gebruikte en die zonder mededogen voor knieën en ellebogen bereden werd, moet weer opvlammen.

Ooit waren titels als Tony Hawks mateloos populair onder de gamers. Het bood spelers de mogelijkheid om zonder gevaar van brekende ledematen, de meest heftige stunts uit te halen. OlliOlli hoopt dit weer een beetje terug te halen, al heeft de game meer weg van een Super Mario dan van een echte skate game. Wil je een beter beeld van deze game, kijk dan even naar de uitgebreide video van onze collega’s van Softpedia.

Straks kunnen Nintendo en Xbox gamers dit dus ook gaan ervaren in OlliOlli. Zij kunnen alle verschillende game modes gaan uitproberen waaronder de Daily Grind en het listige RAD.

Roll7’s Simon Bennett gaf op de site van de Developer Curve het volgende commentaar: “Wij zijn verheugd dat Xbox en Nintendo spelers eindelijk een eigen versie van OlliOllie gaan krijgen. We vinden dat deze game er voor iedereen moet zijn en met Curve’s versie is dit gerealiseerd”. Simon sprong hierna op zijn board, deed nog een kick flip en reed weg de zonsondergang tegemoet.

Dus spreekt deze game je aan, bind dan je kniebeschermers om en haal hem in maart..Wie skate er mee?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties