De laatste paar dagen is The Witcher 3: Wild Hunt van geen enkele website weg te slaan. IGN had de primeur met zijn eerste 15 minuten gameplay. Een paar uur geleden is er vanuit CD Project Red nog een trailer verschenen. Het ziet er geweldig uit dus enjoy!

Deze trailer is een typisch voorbeeld van zo’n “voice-over” trailer. 5 minuten lang hoor je een rustige vrouwenstem die je door de trailer begeleid. Volgens mij wil CD Projekt RED met deze trailer ons nog een keer met onze neuzen op het feit drukken dat deze Witcher-game een open-world principe bezit. Zeker aan het eind van de trailer is te zien dat we alles zelf kunnen beslissen en ons persoonlijke verhaal met onze eigen unieke Geralt kunnen gaan beleven.

Zelf word ik altijd een beetje achterdochtig van dit soort trailers. Ik heb namelijk niks nieuws gezien en in mijn beleving stellen de games altijd een beetje teleur als een stem je moet gaan vertellen hoe gaaf en uitgebreid een game wel niet is. Neem bijvoorbeeld de GTA: Online trailer van 2 jaar geleden. De eerste paar weken was GTA: Online een drama en pas een kort geleden zijn de lang aangekondigde Heists uitgekomen. Laten we hopen dat ik ongelijk heb en nu alleen een beetje zuur ben.

The Witcher 3: Wild Hunt moet 19 mei in Nederland op de Xbox One uitkomen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties