Nyko heeft op de E3 een aantal bijzondere accessoires voor games gepresenteerd. Het merk wil namelijk speakers voor je controller uitbrengen en deze vastknopen aan je controller. Wait, whut?

Ja, je hebt het bovenstaande goed gelezen. Laten we maar eens beginnen met de SpeakerCom. Dit is een speakertje dat je vast klikt aan je controller en je de mogelijkheid geeft om met je vrienden te praten via de speaker. Fantastische uitvinding want iedereen wil natuurlijk meegenieten van het geschreeuw, gescheld, geknaag, toiletbezoeken en rare geluiden van je vrienden. Toch? De SpeakerCom komt deze herfst uit samen met de zogeheten Intercooler Grips.

zuzbiejiwkhfoib6cioh

Intercooler Grips? Ja je leest het goed. Ook dit apparaat klik je onder op je controller vast, deze Grips beschikken over een ingebouwde fan die er voor zorgt dat je te allen tijde geen zweethanden hebt en je grip kunt behouden. Wel handig als je je handen hebt gewassen en je wilt direct weer gamen zonder je handen af te drogen trouwens. Ook eten dat te warm is kan dan prima even afkoelen op je controller.

by7nsu0mwkt7szlcq6v5

Nyko zal dit jaar ook de markt van de wondere wereld genaamd VR accessoires op gaan. Zo komt men met de VR Guardian, een pakket dat een gebied elektronisch afbakent en aan de hand van een vibrerend bandje een signaal geeft als je buiten je gebied komt. Zie het als zo’n elektronisch gebied waar je je hond of vriendin in zet.

gpw3zvrurmaoyvrvtf9e

Als laatste komt men met de VR Motion Band, een bandje die de bijwerkingen van het langdurig dragen van VR-brillen tegen moet gaan. De band maakt gebruik van een zogeheten acupressure bead die het oppervlak van de voorarmen ondersteunt om misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn tegen te gaan. Ook zal de heilige kraal er voor zorgen dat stress wordt voorkomen, de bloedcirculatie bevorderd wordt en het lichaam zich eens lekker kan relaxen. Ik vind helemaal mooi! Maar wat vinden jullie hiervan? Zien jullie jezelf al met één van deze accessoires lopen?

 

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
6 jaren geleden

Grappig. Alleen nu valt al de controller even Weg als dat audio ding van mickeysoft zelf eraan hangt. Met dit lijkt dat alleen maar meer te gebeuren