Met Sea of Thieves in het vooruitzicht werden we al lekker gemaakt met een limited edition controller van de game. Deze accessoire krijgt er een aantal familieleden bij, want als piraat heb je wel het juiste gereedschap nodig.

Weten we nog? Die vette controller met die glow-in-the-dark schedel in het midden? Hoe zonde is het dat je daar gewoon zo’n saaie, zwarte controller stand onder moet hebben staan. Voordat je helemaal Rainman wordt, dat hoeft niet meer. Microsoft heeft laten weten dat ze met een passende, limited edition Sea of Thieves controller stand komen.

Gaaf niet? Maar Microsoft is ook de gamer niet vergeten die altijd te weinig ruimte op zijn/haar harde schijf heeft en komt daarom met een Sea of Thieves 2 TB Seagate game drive. Allemaal bijpassend bij de rest, dus met glow-in-the-dark schedel en een snufje goud. Oh, en daar krijg je ook nog een in-game wapen bij.

De controller is al in de verkoop, de controller stand gaat dat op 5 april en de game drive is verkrijgbaar vanaf 20 maart. Wil je de hele set? Dan moet je rekenen op ongeveer 215 goudstukken. Aaargh matey!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments