Elke maand moeten er nieuwe games in de Xbox Game Pass komen. Welke zijn in februari aan de beurt?

Goed nieuws inderdaad voor de trouwe Game Pass abonnees, er zijn weer een aantal leuke games toegevoegd! Welke? Nou deze dus…

Darksiders II Deathinitive Edition

“Wordt de schrikwekkende macht die iedereen vreest en waaraan niemand kan ontsnappen. Gewekt door het einde der tijden gaat de Dood op pad om de naam van zijn broer te zuiveren. Onderweg ontdekt hij dat een eeuwenoude wrok de hele schepping bedreigt. De dood leeft!” 

Wow, lekker cliché jongens… Maar goed, vette game. Snel downloaden dus!

Fable Anniversary

Oké, als je dit nog niet gespeeld hebt… schaam je! Meer hoef ik niet te zeggen toch?

Halo Wars 2

In deze ultieme Halo-ervaring voer je als commandant complete legers aan met mariniers, Warthogs, Scorpion-tanks en Spartans. De RTS-game Halo Wars 2 is speelbaar in 4K Ultra HD met HDR op Xbox One X.

Letter Quest: Grimm’s Journey Remastered

*slik*

Zo… dat is een mondvol. Dit is nou zo’n game waarvan ik me afvraag wie dit ooit bedacht heeft. Het gaat erom dat je magere heintjes Grimm en Rose moet helpen een legioen aan spoken, monsters en kwaadaardige konijntjes te verslaan met de kracht van… woorden!

NBA 2K17 en WWE 2K17

Inmiddels zitten we natuurlijk in “2K18” maar dat mag de pret niet drukken. Gooi gauw een balletje op met Curry of LeBron of beuk je vijand neer met Logan. Het kan allemaal…

Riptide GP: Renegade

Beleef de toekomst van het illegale hydrojet-racen waar gepantserde coureurs levensgevaarlijke stunts over enorme watervallen uitvoeren, de politie ontwijken via de openbare wateren en met halsbrekende snelheden over de aanzwellende golven schieten.

Jullie lezen het goed: “beleef de toekomst!”

RiME

Dit is dan toch wel de game waar ik het meest enthousiast over ben. Een prachtig vormgegeven singleplayer-puzzelavontuur met oogstrelende graphics en speciaal voor de game gecomponeerde muziek. Speel als een jongen die zijn weg op een onbekend eiland moet zien te vinden. Los puzzels op, praat met dieren en speel vooral op je eigen tempo. Een heerlijk rustgevende game na een dag hard werken!

Dat was ‘m weer! Dag hoor! Wat? Nog geen game pass? Oh… probeer ff de 14-dagen gratis proefversie (als je dat nog niet gedaan hebt) hierrrrr.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments