Microsoft en 343 Industries zijn rustig bezig met zich voor te bereiden op de E3 en tegelijkertijd houden ze Halo in de spotlight met verschillende teasers.

Op de Xbox One Reddit is een discussie ontstaan over een Halo advertentie. Iemand op Reddit had deze advertentie, die voortborduurt op de vorige teasers, ontvangen in zijn email inbox. Met grote witte letters zien we ”The hunt continues” staan en onderaan de advertentie zien we ”April 25-28. Worldwide.”De advertentie heeft echter meer te bieden dan alleen wat geheimzinnig tekst waar we nog niet heel veel mee kunnen. Als je namelijk op de sterren klikt in de advertentie, krijg je verschillende foto’s te zien van de Master Chief’s armor en de artwork van gebieden.

Op dezelfde Reddit pagina bespreken sommige mensen zelfs de mogelijkheid dat het hier om Halo: Reach gaat. Het mag duidelijk zijn dat 343 Industries de boel lekker vaag houdt, maar hou 25 tot en met 28 april goed in de gaten, want het laatste is hier nog niet over geschreven. Check hieronder de foto’s die via de advertentie te vinden zijn.

 

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties