Ah, Blu-ray. Veel filmliefhebbers worden blij van de hogere beeldkwaliteit en dito geluid. Dezelfde filmliefhebbers gaan binnenkort extra blij worden met hun Xbox One S, aangezien de console BD-R en BD-RE discs gaat ondersteunen.

Update

Inmiddels is door Mike Ybarra via twitter bevestigd dat de update voor zowel de Xbox One S als de Xbox One is. Goed nieuws voor diegenen die nog de originele Xbox One hebben!

Origineel bericht

bluray

Blu-ray recorders worden steeds populairder, mede doordat ze steeds verder in prijs dalen. Dit biedt mogelijkheden om films, series of live tv op te nemen en later weer terug te kijken. Dit terugkijken kon helaas niet op je Xbox One S maar dit gaat veranderen.

Xbox platform chief, Mike Ybarra, kondigde namelijk via twitter aan dat ze een update voor de blu-ray app uit gaan brengen waarmee het mogelijk wordt om ook schrijfbare (BD-R) en herschrijfbare (BD-RE) Blu-ray discs af te spelen op je Xbox One S.

Het lijkt erop dat de “oude” Xbox One deze update ook krijgt maar dit is nog niet officieel bevestigd.

Met deze update, naast de al bestaande 4K UHD-ondersteuning, geeft Microsoft Blu-ray liefhebbers nog een reden om te overwegen een Xbox One S in huis te halen.

Goede ontwikkeling? Of streamen jullie alleen nog maar?

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments