Fans van de game roepen er al zolang om als dat de functie bestaat. Backwards compatibility voor Call of Duty Black Ops 2. Ineens waren daar dan ook de geruchten dat die game deze week aan het programma toegevoegd zou gaan worden. Helaas bleek het ook niet meer te zijn dan dat. Een gerucht.

Het is de game waar het hardst om gevraagd wordt door de fans. Toen de geruchten naar buiten kwamen dat Black Ops 2 deze week dan eindelijk ook speelbaar zou worden voor de Xbox One besloot één van deze fans om het Phil Spencer maar direct te vragen via Twitter. Helaas moest ome Phil hem teleurstellen. “Not true” was de reactie van de opperbaas.

 

Iemand anders besloot toen om dan maar de vraag te stellen of Black Ops 2 dan in elk geval deze maand nog speelbaar zou worden. Ook hier werd weer iemand teleurgesteld.

Ik kan geen commentaar geven op de aankomende releases van third party’s, maar de geruchten rond Black Ops 2 zijn niet waar. Sorry. Ik zou willen dat ik beter nieuws voor jullie had.

Toekomstmuziek

De game is nu dus nog niet beschikbaar. Zit er echter niet over in. Microsoft is echt niet doof en die game komt uiteindelijk echt wel. Samen met Modern Warfare 1, 2, 3 en Skyrim als vreemde eend in de bijt, is Black Ops 2 de meest gevraagde game voor het backwards compatibility programma. Aangezien er al vier Call of Duty titels beschikbaar zijn met Call of Duty 2, 3, Black Ops en World at War, is het niet een kwestie van of die game komt, maar wanneer.

Verlies dus vooral de hoop nog niet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments