Naast EA had ook Square Enix deze week een bespreking over de cijfers en het plan voor volgend jaar. Uiteraard lekker er bij zo’n bespreking weer allemaal dia’s en daar krijgen we weer wat meer informatie door en in dit geval gaat het over Kingdom Hearts 3 en Final Fantasy VII.

Helaas, voor degenen die uitkeken naar Kingdom Hearts 3 en Final Fantasy VII (remake) in 2016 hebben pech, want de titels komen pas na maart in 2017 uit. De uitgeverij heeft dit ook zelf bevestigd. Andere spellen zijn juist wel bevestigd voor dit jaar, zoals World of Final Fantasy (zag er vrij stom uit op de E3)en bijvoorbeeld Rise of the Tomb Raider die dan ook uitkomt voor mensen zonder een Xbox One en pc.

square_enix_fy17

Zoals je kan zien hierboven, missen we Kingdom Hearts 3 en FFVII op de lijst. Square Enix heeft wel gezegd dat de lijst op het plaatje niet helemaal compleet is. Zo komt NieR: Automata (er is nog hoop voor een Xbox One versie) ook uit in 2016, maar dit spel staat niet op de dia hierboven.

Het is nog steeds onduidelijk wanneer Kingdom Hearts 3 en FFVII wel komen, want er is nog geen release datum aangekondigd, helaas. Het is overigens wel de eerste keer dat Kingdom Hearts naar de Xbox One komt en ik hoop dat het ook veel fans zal krijgen, want het is de ultieme liefde tussen Final Fantasy en Disney!

https://www.youtube.com/watch?v=NKo4BgDnlfQ

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments