Het regent titels met Warhammer 40k licenties! Nu is er een actie RPG aangekondigd genaamd Warhammer 40k: Inquisitor – Martyr. 

Volgens mij heeft Games Workhshop geld nodig ofzo, want er zijn meerdere Warhammer games in de maak op dit moment. Zo zijn namelijk, BattleFleet Gothic, Space Hulk, Xenos, Eternal Crusade, Total War: Warhammer, Dawn of War 3 (gerucht) en een online Warhammer fantasie spel die nog niet heel overtuigend overkomt, in ontwikkeling.

Met Warhammer 40k: Inquisitor – Martyr (wat een naam), willen Games Workshop en Neocore Games (bekend van The Adventures of Van Helsing) een sandbox actie RPG maken binnen het Warhammer 40k universum. Ik denk dat je dan moet kijken naar de gameplay van The Adventures of Van Helsing. Dat is Diablo-achtig, maar dan in een ander universum, wat op zich heel vet kan zijn! De singleplayer campaign gooit de spelers in een duistere geheime oorlog. Wanneer het verhaal klaar is, wordt het spel een kolossale sandbox game met jaren aan constante entertainment doordat er een flow aan content zal zijn. Het spel moet uitkomen voor de Xbox One, PS4 en pc in 2016.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments