We naderen de laatste week van het jaar. Een week waarin wij altijd even terugblikken en onze eigen top en flop laten weten. Maar we zijn ook wel benieuwd naar jullie topper en flopper.

De hele week zal je van al onze redacteuren hun favoriet en teleurstelling kunnen lezen. Natuurlijk willen we ook van onze lezers graag weten wat bij hen een absolute winnaar en een totale verliezer van 2017 was. Niet alleen zijn we daar benieuwd naar maar nog mooier, we belonen één reageerder met een game naar keuze*. Wat moet je daar precies voor doen?

  • Bezoek onze Facebook pagina
  • Like onze pagina
  • Like en share de post en vertel ons in de reactie welke game (dit jaar uitgebracht) jij de topper en welke de flopper van 2017 vond

Op 31 december, oudjaarsdag, kiezen wij om 18.00 uur een willekeurige winnaar uit. Deze mag een Xbox game naar keuze* selecteren uit de collectie van onze vrienden van GameResource.

*voorwaarden:
de game moet in de huidige leverbare Xbox collectie van GameResource zitten (pre-orders zijn uitgesloten).
Om te winnen moet je aan alle voorwaarden voldoen.
Als je gewonnen hebt, laten we je dat via de betreffende Facebook post weten, hou dit zelf in de gaten. Hebben we na 48 uur nog geen reactie, dan trekken we een nieuwe winnaar en vervalt het recht op je prijs. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
De game wordt geleverd door GameResource en zij zorgen voor de levering van je prijs. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor deze levering of voor gebreken bij de verzending van de prijs door PostNL.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments