Nobody Wants to Die is het toppunt van noir en cyberpunk

Wil je alvast een kijkje in de gameplay van Nobody Wants to Die? Kijk dan vooral de video. Ik kan niet wachten op dit avontuur!

Zoek je een nieuwe cyberpunk, sci-fi-noir detectivegame? Let dan goed op Nobody Wants to Die. Hierboven zie je een gameplayvideo van 10 minuten waarin enkele functies van de game worden getoond. De game komt volgende week, op 17 juli, al uit! Het lijkt een soort lineaire puzzelgame te worden die nog het meeste lijkt op het universum van Altered Carbon (cyberpunk serie op Netflix, echt een aanrader).

Nobody Wants to Die speelt zich af in New York in het jaar 2329, in een alternatieve wereld waar technologie zover is gevorderd dat mensen eeuwig kunnen leven. In dit universum kunnen menselijke herinneringen worden opgeslagen in geheugenbanken of tussen lichamen worden overgedragen. Maar daar hangt een fors prijskaartje aan als je wilt meedoen (Altered Carbon kijkers kennen dit principe).

De pracht en praal van Unreal 5

Critical Hit Games ontwikkelt deze game in Unreal Engine 5, wat resulteert in echt ongelofelijk goede graphics die perfect samengaan met een duister en complex verhaal. Je speelt als een detective die een seriemoordenaar moet opsporen die het gemunt heeft op de elite van de stad. Maar het is niet zo eenvoudig als het lijkt; je moet constant kiezen tussen goed en kwaad. Je beleeft een dystopische thriller die je voortdurend op je hoede houdt, zelfs als je denkt veilig te zijn.

Voor fans van intense sci-fi omgevingen (zoals ik) met prachtige graphics is Nobody Wants to Die zeker een titel om in de gaten te houden. Sommige functies doen denken aan BioShock, terwijl andere lijken op L.A. Noire, waarbij je sterk afhankelijk bent van geavanceerde technologie om aanwijzingen vast te leggen en het mysterie te ontrafelen. Dit lijkt de perfecte titel voor mij te worden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties