Vandaag komt dan eindelijk Red Dead Redemption 2 uit en dat betekent waarschijnlijk dat alle andere bestaande games massaal vergeten gaan worden. Desondanks komt No Man’s Sky volgende week met een flinke update.

De ontwikkelaars achter No Man’s Sky verdienen toch wel een flinke pluim. Ze hebben van een behoorlijk geflopte game bij de oorspronkelijk release toch nog iets heel aardigs weten te maken. Nu hadden ze het daar bij kunnen laten, maar ze blijven maar werken aan de game.

Zo was daar enige tijd geleden de update NEXT, werden er keuzemogelijkheden toegevoegd waarmee je jouw lichaamstype aan kon passen, kregen we de Pilgrim Motorbike en werden discovery leaderbords aan de Galactic Atlas toegevoegd.

Het grootste deel van het ontwikkelteam is nog steeds bezig met al die kleine, wekelijkse updates, maar een klein deel van het team is de laatste tijd bezig geweest met iets anders. De eerste getitelde update sinds NEXT.

Volgende week moet deze gratis update al gaan verschijnen. Hij krijgt de titel The Abyss en focust zich, met Halloween in aantocht, op de wat spookachtigere elementen van No Man’s Sky. Wat dit dan precies gaat zijn is nog onbekend en moeten we dan volgende week maar bekijken.

Iemand die dit nog op gaat pakken? Of zitten we dan allemaal nog op onze paarden om treinen te overvallen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments