Het vervolg op één van de meest originele Post-Apocolyptic RPG’s wat het pad vrijmaakte voor games zoals Fallout komt dit jaar naar de Xbox One. En er is nog meer te melden rond deze game.

Den Jenkins, Lead engineer bij InXile Entertainment, heeft bevestigd dat de game zal draaien op 1080p op de Xbox One. Dat is uiteraard zeer lekker nieuws!

Den geeft toe dat hun beoogde eisen voor de game anders zijn dan bij andere games. Den voegt er aan toe dat de game een singleplayer, turn-based RPG is en daarom al andere eisen heeft dan een game als Call of Duty. De studio is op zoek om de juiste balans te vinden in performance en de unieke style van de game. Tot nu toe loopt de ontwikkeling op rolletjes en Den ziet dan ook niet in dat er problemen zijn met bijvoorbeeld de gegeven resolutie.

Als er over de ontwikkelingsissues met eSRAM gesproken wordt kan Den niets anders zeggen dan dat ze geen issues zijn tegengekomen. Het gaat dus bijzonder goed met het ontwikkelen van Wasteland 2.

Wasteland 2 Game of the Year Edition zal dus dit jaar uitkomen voor de Xbox One. Als er meer informatie bekend is, dan lees je het natuurlijk als eerste hier. Houdt je van RPG’s dan kan ik alleen maar zeggen: hou deze in de gaten, dit wordt een knaller in 2015!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties