Het lekt aan alle kanten zo vlak voor de E3 over de verwachtte nieuwe Xbox One. Deze stroom aan info moeten we maar eens even op een rij zetten.

De plannen van Microsoft met betrekking tot een nieuwe console gonzen rond. Een krachtigere Xbox One zal waarschijnlijk op de E3 gepresenteerd gaan worden, er is nu zelfs een codenaam gelekt, Xbox Scorpio. Neem alles wel met een grote korrel zout want het blijven geruchten.

De Xbox Scorpio dus. Een Xbox die een krachtigere GPU heeft en de Oculus Rift ondersteunt. Hij zou een snelheid van 6 teraflops moeten kunnen halen. Teraflops is een aanduiding waarmee de rekenkracht van een computer wordt weergegeven. Deze snelheid is hoger dan die van de PlayStation Neo die op een snelheid van 4,14 teraflops draait. Ook zou er een 4K video playback ondersteuning in zitten maar geen 4K gaming en zou hij geleverd worden met een 2TB harddisk. Hij zou uit gaan komen in 2017.

Daarnaast wordt er ook gesproken over een Xbox Mini. Zowel Kotaku als YouTuber Brad Sams zeggen zeker te weten dat deze eraan komt en gepresenteerd gaat worden op de E3. Onze vliegende reporter Dante zal in levende lijve aanwezig zijn op de E3 en gaat dit nieuws voor ons in de gaten houden.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments