Zijn er fans aanwezig van Wolfenstein: New Order? Ja? Mooi, want waarschijnlijk komt er een nieuwe game van Wolfenstein genaamd New Colossus. 

Jaren geleden werd Wolfenstein: New Order goed ontvangen en de shooter was dan ook een geloofwaardige game over een realiteit waar de Duitsers de Tweede Wereldoorlog hadden gewonnen. Hierna kwam Old Blood uit als exansion pack, maar sindsdien is het stil rondom de franchise. Tenminste… totdat acteur Brian Bloom een interview gaf (de stem van B.J. Blazkowicz, het hoofdpersonage).

New Colossus

De acteur speelt al in Call of Duty: Infinite Warfare als Captain Reyes en is nu betrokken bij een nieuw Wolfenstein project, New Colossus. In een plaatje over Bethesda’s E3 2016 lineup kan je het ook zien staan. Er was een plaatje over een lijstje games in DOS en daar staat het tussen als titel zonder releasedatum.

bethesda-e3-dos-1

 

Bethesda zelf heeft nog niks officieels bevestigd, dus misschien heeft de acteur wel zijn ‘mond voorbij gepraat’. Maar we weten nu wel dat er aan gewerkt wordt door de acteur en dat B.J. Blaaskaak (Blazkowicz) terugkomt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments