Vandaag was er voor de Xbox One Insider Preview leden die tot de Skip Ahead afdeling van de Preview Alpha ring behoren een nieuwe update. Eentje die de boel op zijn kop zet.

Waarom wil je geen Insider zijn? Waarom wil je al die nieuwe snufjes niet eerder dan de rest? Nou, omdat ik geen proefkonijn ben en mijn Xbox geen testmachine. Natuurlijk gaat het 100 keer goed maar die 101ste keer, daar gaat het mij om. Vandaag was die 101ste keer.

Sinds de start van de Redstone 5 builds voor de Xbox One, zien de testers al vreemde dingen gebeuren. Apps die ineens weg zijn of niet gestart konden worden. Dit bleek door een corrupte OS te komen. Om dit nu weg te krijgen neemt deze nieuwe update een drastische maatregel: als je hem installeert, ververst hij je Xbox terug naar de fabrieksinstellingen.

Gelukkig is het geen totale reset maar een refresh dus al je games blijven gewoon staan. Je zal hoogstens wat data kwijt raken. Dit is echt het resultaat van de Skip Ahead ring. Deze ring is wat risicovoller dan de gewone Insider ringen. Ben je in deze specifieke ring dan weet je vanaf nu dat dit vaker kan gebeuren.

Helaas is er geen andere weg dan deze verversing toe te laten.

Please Login to comment
  Subscribe  
Abonneren op