Sla alles kort en klein in een amusementspark. 

Door het succes van de Dark Souls-serie zag je dat andere ontwikkelaars/uitgevers deze formule overnamen. Niet elke kloon wist indruk te maken, maar The Surge is toch een zeer aardige game. Ben je dit ook van mening en wil je graag nog meer voor deze game, dan heb je geluk. Er is namelijk een uitbreiding op komst van deze Dark Souls-kloon, genaamd: A Walk in the Park, en deze zal begin december beschikbaar worden gesteld.

De uitbreiding schotelt je een compleet nieuwe omgeving voor, die ook meer open is dan de campagne in de game. Je komt namelijk terecht in CREO World, een pretpark. Hier valt alleen weinig lol meer te beleven, want het park is overspoeld met robot-mascottes die dol zijn gedraaid en reddingsbrigades die gek zijn geworden. Gelukkig krijg je met A Walk in the Park ook nieuwe wapens, uitrustingen en implantaten om het gespuis te lijf te gaan.

Buiten de uitbreiding zal begin december ook The Surge: Complete Edition uitkomen. Deze bevat natuurlijk het spel zelf en alle extra content die hier voor is uitgegeven.

We hebben ook nog wat screenshots voor je van de nieuwe uitbreiding: A Walk in the Park.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments