Nieuwe trailer voor Call of Duty Seizoen 3

Het tweede seizoen van Call of Duty is bijna afgelopen en dat betekent een nieuwe trailer!

In het derde seizoen treden we wederom in de voetsporen van Alejandro Vargas, maar deze keer ook in die van Valeria Garza. Voor de mensen die de campaign niet hebben gespeeld: Alejandro stond aan de kant van Price en zijn team en hielp de mannen van Taskforce 141 door een aantal missies heen en Valeria was zijn aartsvijand. Alejandro en Valeria zijn van plan om in dit seizoen hun onderlinge strijd eens en voor altijd af te maken.

Maar dat is nog niet alles want seizoen 3 introduceert ook een ranked mode voor Warzone. Fan favoriet gunfight maakt daarnaast zijn opwachting en voor de nostalgische Call of Duty spelers is er nog meer goed nieuws! Estate, de multiplayer map uit de originele Modern Warfare 2 krijgt namelijk een remake en keert hiermee terug. Dat wordt weer knallen in dat huisje op de berg! Oh! En ook Cranked en plunder zijn weer aanwezig!

Dan is er nog wat speculatie. In de trailer zien we namelijk dat Blackcell zijn opwachting gaat maken. Wie of wat dat is blijft nog even gokken. Wel is het het woord niet nieuw binnen het Call of Duty universum. Blackcell was voorheen namelijk een rocket launcher met een vizier er op en een lock on systeem. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Daarnaast is er goed nieuws voor mensen die wel eens te maken hebben gehad met cheaters. Ricochet de anti cheat software krijgt een upgrade en wat voor één! Met de upgrade worden alle multiplayer matches online opgeslagen zodat deze teruggekeken kunnen worden door Activision bij het vermoeden van cheaten. Daarnaast kan men third party hardware detecteren zoals de Cronus Zen. Dit is een device wat ingezet kan worden voor het gebruik van verschillende oneerlijke voordelen. Een goede stap in de richting als je het mij vraagt, weg met cheaters! En men heeft de mogelijkheid om cheaters in game op hilarische wijze aan te pakken. Zo kan er gebruik gemaakt worden van cloaking waarbij de cheater andere spelers niet meer ziet, maar zij de cheater wel. Ook is het hiermee mogelijk om de wapens van cheaters af te pakken waardoor zij met lege handen de map over mogen. Nice!

Enthousiast geworden door de nieuwe content? Het is nog even wachten, maar vanaf 12 april mogen we weer aan de slag met seizoen 3 van Call of Duty!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties