Mass Effect is weer zo’n bejubelde serie die al een tijdje niets van zich heeft laten horen. Ergens in de herfst van 2016 moet de nieuwe Mass Effect Andromeda uit gaan komen. We hebben deze verborgen en intrigerende trailer ontdekt.

Iemand is via EA Portugal tegen deze video aangelopen. De video is trouwens ook al weer afgeschermd op de site van EA Portugal dus klaarblijkelijk mag niemand die nog zien. De video laat beelden zien van Mass Effect Andromeda, dat is te zeggen, het is meer een real-life trailer met aan het einde beelden van de game zelf. Wat bijzonder is aan deze trailer, is de voice-over die we horen. Dit is namelijk Jennifer Hale die de stem van commander Shepard uit de vorige delen van de serie doet. De trailer bevat een afscheidsspeech aan de ‘Explorer’. Die explorer zal naar alle waarschijnlijkheid de character zijn die we gaan spelen.

Een oplettende Reddit kijker heeft de volgende conclusies getrokken die wij even met jullie willen delen:

Het schip is een andere dan in de E3 trailer. Het lijkt erop dat dit schip de “ark” is die iedereen naar Andromeda gaat vervoeren en dat ons hoofdpersonage aan boord is die later met een scout schip de boel gaat verkennen. Let ook op het eerste beeld van deze trailer waarin we aan de linkerkant een dogtag zien met de naam RYDER/RIDER erop en een foto van wat een man lijkt te zijn. De dogtag zou een referentie naar Sally Ride kunnen zijn, de eerste Amerikaanse vrouw in de ruimte. Dit is in lijn met de naam van commander Sheperd die vernoemd is naar Alan Shepard, de eerste Amerikaanse man in de ruimte. Dit zou zo maar onze hoofdpersoon kunnen zijn.

MEA

Lekker speculeren dus. Het is even wachten op de officiële lancering van deze trailer en de uitleg die we dan gaan krijgen. Vandaag is het namelijk november 7 oftewel N7-dag. Bioware heeft al aangekondigd dat er vandaag wat gaat komen. Helaas, wij zijn ze voor.

Update 16:55

Er is een antwoord gekomen op de vraag of Sheperd misschien toch in Andromeda zal gaan optreden. Dit is door Bioware in de vorm van Yanick Roy, Studio Director bij BioWare in Montréal, definitief ontkent.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments