Nieuwe trailer en releasewindow Atomic Heart

Atomic Heart heeft een releasewindow gekregen en om ons lekker te maken voor de game is er ook meteen maar een heerlijke trailer voor ons klaargezet.

Al in 2018 hoorden we voor het eerst over de game Atomic Heart. Een knetterleipe shooter die zich in een alternatieve versie van de Sovjet-Unie afspeelt. De game had dat jaar ook nog uit moeten komen, maar dat doel is overduidelijk niet gehaald. Daarna werd het ook grotendeels stil rondom deze titel. Vorig jaar druppelden er echter weer wat stukjes info naar buiten en nu is daar de vette trailer die je bovenaan dit artikel kunt checken met een releasewindow.

Atomic Heart wordt een first person shooter die zich afspeelt in een alternatieve realiteit tijdens de hoogtijdagen van de Sovjet-Unie. Je speelt als special agent P-3 die door de overheid van de Sovjets naar een geheime faciliteit wordt gestuurd nadat ze het radiocontact met hen zijn verloren. Jij moet uitzoeken wat er mis is gegaan. De game wordt gemaakt door de Russische studio Mundfish.

Het releasewindow van de game is nog wel wat vaag. In de trailer staat ********ber. Dat zou dus september kunnen zijn, maar ook oktober, november, of december. Het wordt in elk geval het einde van het jaar. Wanneer de game dan werkelijk uitgebracht is kunnen we er ook vanaf dag 1 mee aan de slag in de Game Pass. Ik kijk er in elk geval erg naar uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments