Nieuwe trailer en gameplaybeelden van Skull and Bones

Met Assassin’s Creed Black Flag heeft Ubisoft al ervaring opgedaan met Naval Battles en in Skull and Bones is dit overduidelijk terug te zien. We gaan weer de piraat uithangen.

In Skull and Bones gaan we dit keer niet naar de Caraïben, maar naar de Indische Oceaan. Jij bent een beginnende kapitein die zichzelf op wil werken tot piratenkoning. Hiervoor dien je dus schepen te plunderen en schatten te verzamelen.

Dit kun je in je uppie doen, of samen met andere spelers. Skull and Bones krijgt namelijk een open wereld waarin je niet alleen NPC’s tegen kunt komen, maar dus ook andere spelers. Je kunt er dus voor kiezen om iedereen tegen je in het harnas te jagen, of juist allianties te sluiten. Hoe dan ook, er wachten schepen op je die geplunderd moeten worden.

De zeeslagen lijken een evolutie te zijn van wat we in Black Flag al konden doen. Dit werkte echter al prima, dus dat zal ook nu niet heel verkeerd zijn. Wel vrees ik er een beetje voor dat de game erg simpel en eentonig gaat worden, maar dat zien we wel als de game uit komt. Skull and Bones staat gepland voor ergens in 2019.

De game ziet er wel fantastisch uit. Kijk anders ook even de gameplaybeelden. Enjoy.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments