Ook de Game Pass gaat komende maand weer een flinke uitbreiding krijgen. Lees snel verder om te zien met welke games je aan de slag mag!

Laten we maar even beginnen met de games die vanaf vandaag beschikbaar zijn.

Chicory: A colorful tale

In deze top down adventure game mogen we aan de slag in een kleurboek. Door gebruik te maken van unieke teken skills ontdek je nieuwe werelden, los je puzzels op en help je je vrienden om de wereld te redden.

Farworld Pioneers

In Farworld Pioneer belanden we in een open wereld sci-fi sandbox game. Je doel is hierin om nieuwe werelden te ontdekken, te bouwen en items te farmen. Dit doe je alleen of online met maximaal 32 spelers. Zo kun je lekker samen genieten van dit avontuur.

Car Mechanic Simulator 2021 – 1 Juni

Waarschijnlijk worden een aantal niet nader te noemen community leden binnen onze Discord zeer blij van deze titel. De titel zegt het al: we gaan sleutelen aan auto’s. Als de kersverse eigenaar van een nieuwe garage ga je aan de slag om uiteindelijk een autoparadijs op te bouwen. Met 72 verschillende auto’s en ruim 4000 unieke onderdelen ben je hiermee wel even zoet.

Slayers X: Terminal Aftermath : Vengeance of the Slayer – 1 Juni

We mogen al heel blij zijn dat deze titel in de Game Pass staat. Ik moet er niet aan denken dat je naar de lokale gameboer gaat en vraagt of ze deze lange titel in het rekje hebben staan. Maar goed, Slayers X lijkt een beetje op de ouderwetse DOOM en zal je verwennen met bloed, gore en muziek van Seepage & Psyko Syndicate. Oh ja en verwacht een wereld waar alles kapot kan.

The Big Con – 1 Juni

In deze game spelen we in de jaren 90 als een tiener die zijn centjes verdient met oplichting en diefstal. Ondertussen bepaal jij als speler wiens zakken je rolt. De game beloofd daarnaast een behoorlijke dosis humor.

Amnesia: The Bunker – 6 Juni

Wat mij betreft één van de interessantere games van deze maand. In deze horror game brengen we onze dagen door in een bunker uit de Tweede Wereldoorlog. In elke hoek schuilt gevaar en daarom gaan we op zoek naar wapens en onderdelen die ons helpen naar de uitgang. Oh en een lichtje wordt aanbevolen!

Hypnospace Outlaw – 6 Juni

Een game die terugkeert naar de Game Pass. In deze ‘internet simulator’ gaan we op zoek naar verdachte websites. Terwijl we onze inbox in de gaten houden halen we virussen neer en moeten we uitkijken voor ad ware. Oh en je mag je eigen apps downloaden, al zijn die niet allemaal even handig..

Rune Factory 4 Special – 8 Juni

Een deel uit een legendarische serie, officiëel ooit geboren als spin off op Harvest Moon. Je verbouwt je eigen gewassen terwijl je s’ avonds donkere dungeons verkend en het gevecht aan gaat met monsters.

Stacking – 8 juni

In deze game van Tim Schafer’s Double Fine Productions (Psychonauts 2) proberen we door een wereld met levende poppen te manoeuvreren. Verder mogen we meer dan 100 unieke poppen verwachten met hun eigen vaardigheden om je door de wereld te helpen.

Dordogne – 13 juni

Uiteindelijk eindigen we halverwege deze maand met Dordogne. Een unieke ervaring waarbij we teruggaan naar onze kindertijd om geheime familiegeheimen te ontrafelen.

Jullie zien het, de eerste helft van de maand belooft weer een flinke uitbreiding voor Microsoft’s bibliotheek. Er is voor iedereen wel iets. Welke game gaan jullie proberen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties