Het is deze week al een topweek voor Xbox Game Pass met de release van Plague Tale: Requiem en Persona 5 Royal, maar vandaag heeft Xbox een community update uitgebracht met een aantal andere geweldige games die naar het platform komen. 

Amnesia: Collection & Amnesia: Rebirth – Beschikbaar: 20 oktober (Console, PC, & Xbox Cloud Gaming)

Net op tijd voor het spookseizoen komt er nog meer horror aan in de vorm van Amnesia: Collection. De collectie bevat een trilogie van Amnesia-titels – The Dark Descent, A Machine for Pigs en Justine. Naast de trilogie van Collection krijgen we ook Amnesia: Rebirth, een griezelig spel dat veel groter is in omvang en statuur dan de eerder genoemde titels.

Phantom Abyss – Beschikbaar: 20 oktober (Console, PC, & Xbox Cloud Gaming)

Phantom Abyss wordt beschreven als “een massale asynchrone multiplayer game die spelers in procedureel gegenereerde tempels werpt en hen opdraagt de heilige relikwieën terug te vinden die in dodelijke kamers verborgen liggen”.  Zo, dat verklaart alles.

Soma – Beschikbaar: 20 oktober (Console, PC, & Xbox Cloud Gaming)

Van Frictional Games, de makers van Amnesia: The Dark Descent, komt er nog een fantastische horrortitel bij. Soma is een sci-fi survival horror die zich afspeelt onder de Atlantische oceaan en dezelfde ervaring biedt als de Amnesia games en is zelfs vergelijkbaar met het angstaanjagende Alien Isolation.

Persona 5 Royal – Beschikbaar: 21 oktober (Console, PC, & Xbox Cloud Gaming)

De komst van Persona 5 Royal is veel geprezen en Xbox-fans vragen al lange tijd om meer Japanse titels op het platform. De toevoeging van de Persona-games maakt duidelijk dat Xbox zich hiervoor inzet.

Frog Detective: The Entire Mystery – Beschikbaar: 27 oktober (PC)

Frog Detective: The Entire Mystery is een verzameling van de drie de Frog Detective-games en biedt drie eigenzinnige en schattige avonturen van een uur.

Gunfire Reborn – Beschikbaar: 27 oktober (Console, pc en Xbox Cloud Gaming)

Gunfire Reborn is een first-person shooter rogue-lite met RPG-elementen. Je kunt kiezen uit zes harige personages met verschillende vaardigheden en je bepaalt zelf hoe je elk level uitspeelt. Je kunt het solo opnemen tegen vijanden of spelen in de co-op modus voor 4 spelers.

Signalis – Beschikbaar: 27 oktober (Console, PC, & Xbox Cloud Gaming)

Signalis, die op de eerste dag van de Game Pass wordt uitgebracht, is nog een survival horror voor deze maand. Het is een psychologisch angstaanjagend verhaal in een dystopische sci-fi wereld. Een combinatie van puzzelen, vechten en extreem voorraadbeheer zal nodig zijn om te overleven op deze brute planeet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments