Er worden wederom nieuwe titels toegevoegd aan de lijst van titels voor de Xbox Game Pass. Helaas gaan er ook toppers uit zoals Devily May Cry 5.

Wat mogen we de komende tijd verwachten in Xbox Game Pass?

6 augustus

Darksiders: Genesis (Console)

Ga samen met een vriend in co-op het avontuur aan in Darksiders Genesis. Wil je meer weten over deze game? Lees dan zeker de review van Renco.

It Lurks Below (Console & pc) 

In het pixelavontuur van ‘It Lurks Below’ is iedere wereld weer anders. Het gaat om een survival RPG met een focus op actie (wat je ook wel duidelijk in de trailers kunt zien). Baan jezelf een weg door de dungeons en sla je vijanden kapot om nieuwe items te verdienen.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (Console)

De grens tussen games en films is al jaren aan het vervagen en met Man of Medan wordt die grens er zeker niet duidelijker op. Het hele verhaal uit The Dark Pictures Anthology: Man of Medan wordt gepresenteerd als een verhaal dat al vaststaat, maar waar jij als speler nog invloed op uit kunt oefenen. Als een verhaal uit een boek waarbij jij mag bepalen hoe het verder gaat. Wil je meer weten over deze game? Lees dan hier de review van onze horror expert Renco.

Trailmakers (Console & pc)

Het ziet er uit als een vage game en dat is het ongetwijfeld ook. Wil je het gaan proberen zodat je dit zelf kunt gaan ontdekken? Download deze dan vanaf 6 augustus als je de Xbox Game Pass hebt.

UnderMine (Console & pc)

Ben je fan van old-school games waar je nog van bovenaf het verhaal mee krijgt à la Zelda? Dan is Undermine wellicht wat voor jou. Met Undermine ga je een actie avontuur aan met hier en daar wat RPG elementen. Het komt neer op veel dungeon crawlen waar spraakmakende figuren op je terecht komen.

30 juli

Xeno Crisis (Console & pc)

We gaan gewoon door met de old-school games met dit keer een game die er uit ziet als een hele chaotische top-down arena shooter. Dat is eigenlijk ook het enige wat het is. Leuk voor de fans van dit genre!

13 augustus

Final Fantasy VII HD (Console & pc)

Helaas gaat het niet om de Final Fantasy VII remake die dit jaar is uitgekomen op de PS4, maar toch een welkome toevoeging aan de Xbox Game Pass. Wil je deze originele versie nog spelen voordat je later dit jaar de remake koopt? Dan kan je ‘m vanaf 13 augustus downloaden mits je de Xbox Game Pass bezit.

De games die de Xbox Game Pass verlaten (vanaf 14 augustus)

  • Devil May Cry 5 (Xbox One)
  • Kingdom Come: Deliverance (Xbox One, PC)
  • Space Hulk: Tactics (PC)
  • Where the Water Tastes Like Wine (PC)
  • Yoku’s Island Express (Xbox One, PC)

Dus heb je nog een weekje over? Speel dan zeker even Devil May Cry 5 (al helemaal als je de vorige delen hebt gespeeld, deze heb je binnen 15 uur wel uit). Of pak bijvoorbeeld Kingdom Come: Deliverance op. Je zult het waarschijnlijk niet binnen een week uitspelen, maar het geeft je genoeg uren om te kijken of het iets voor je is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments