Het is weer zover. Nieuwe games die je vanaf morgen in je Xbox Game Pass kan vinden.

We zetten ze, zoals altijd, op een rij voor jullie:

Grand Theft Auto V (Cloud en Console) – 8 april

Wanneer een jonge straathandelaar, een gepensioneerde bankrover en een angstaanjagende psychopaat verstrikt raken in enkele van de meest angstaanjagende en gestoorde elementen van de criminele onderwereld, de Amerikaanse regering en de entertainmentindustrie , moeten ze een reeks gevaarlijke overvallen plegen om te overleven in een meedogenloze stad waarin ze niemand kunnen vertrouwen, en zeker elkaar niet.

Zombie Army 4: Dead War (Cloud, Console en pc) ID@Xbox – 8 april

Hitlers zombiehordes zijn terug in deze huiveringwekkende shooter van de makers van Sniper Elite 4!

Disneyland Adventures (Cloud) – 8 april

Ervaar de magie van Disneyland! Maak een reis waar verhalen tot leven komen en dromen uitkomen, rechtstreeks in je woonkamer! Verken het Disneyland-park, van Main Street USA tot Critter Country, waar je samen met Peter Pan de strijd aangaat met Captain Hook, een high five geeft aan Mickey Mouse en Sneeuwwitje knuffelt.

Rush: A Disney / Pixar Adventure (Cloud) – 8 april

Rush: A Disney / Pixar Adventure nodigt families en fans van alle leeftijden uit om de werelden van zes geliefde Disney/Pixar-films te ervaren. Werk samen met personages uit “The Incredibles”, “Ratatouille”, “Up”, “Cars”, “Toy Story” en “Finding Dory” om puzzels op te lossen en verborgen geheimen te ontdekken.

NHL 21 (Console) EA Play – 12 april

Baan je een weg naar superster in een uitgebreide Be A Pro-modus en ga ten onder als een van de beste in de competitie. Verander op het ijs je aanval met alle nieuwe moves, dekes en ontwijkende manoeuvres, geïnspireerd door de meest baanbrekende innovators van de competitie.

Rain on Your Parade (Cloud, Console en PC) ID @ Xbox – 15 april

Reis de wereld rond als een schattige kartonnen wolk en verpest de dag van iedereen!

Pathway (PC) ID @ Xbox – 15 april

Stel een gedurfd team van avonturiers samen en reis door de woestijn-wildernis. In 1936 heeft de nazi-invloed zich verspreid, samen met geruchten over geheime opgravingen, mysterieuze artefacten en gruwelijke occulte rituelen … Wees vijanden te slim af in strategische squadegevechten en zoek oude schatten voordat ze in verkeerde handen vallen!

MLB The Show 21 (Cloud en Console) – 20 april

MLB The Show 21 komt op dag één naar Xbox Game Pass op Cloud (Beta), Xbox One en Xbox Series X|S. Ervaar snellere, diepere en intensere actie van moment tot moment op het veld in 4K 60FPS op Xbox Series X|S-consoles.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments