Al een hele tijd is The Elder Scrolls Online op de Xbox One te verkrijgen. Rond de launch op de pc werden er allemaal beloften door Zenimax gedaan om zoveel mogelijk elementen uit de reguliere Elder Scrolls serie in de online game te verwerken. De belofte over de Thieves Guild lijkt te worden ingelost…

The Elder Scrolls staat naast haar lore ook bekend om de diepgaande guilds. Je werkt je in deze guilds voornamelijk op. Je begint als een rookie en naarmate je veel quests voor je guild doet stijgt je aanzien en ben je op een gegeven moment echt iemand als je het clubhuis van je guild inloopt. Fans van TES vonden het daarom ook erg jammer toen ze erachter kwamen dat ESO helemaal zonder Thieves Guild zou launchen. De trailer hieronder kwam een paar dagen geleden tevoorschijn.

Als je deze DLC in huis haalt krijg je een nieuwe zone genaamd Hew’s Bane waar je je Thieve-skills nog meer kan trainen. Een nieuwe Dungeon voor 12 personen met nieuwe eindbazen zal worden toegevoegd en als laatste kun je natuurlijk een shitload aan nieuwe gear en items verwachten.

Voor de mensen die de MMO nog steeds spelen is het nog niet bekend hoeveel geld de DLC zal gaan kosten. The Imperial City kostte namelijk ook al 2500 crowns, wat ongeveer gelijk staat aan 25 euro.

Zelf ben ik al een hele tijd gestopt met de MMO. Op de pc heb ik het een tijdje volgehouden, daarna op de Xbox kostte het mij eigenlijk 15 minuten om te realiseren dat ESO niet de game voor mij was. Ik ben benieuwd of er nog wel mensen zijn, zeker op de Xbox, die nog veel ESO spelen. Laat het dan zeker eventjes weten in de comments.

The Thieves Guild zou met de volgende grote patch van ESO moeten uitkomen, wanneer die datum precies is is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments