Deze week heeft Rockstar bekend gemaakt weer een nieuwe spelmode toe te voegen aan Red Dead Online.

Langzaamaan komt Red Dead Online behoorlijk op stoom. De kritiek in de Beta fase van de game was voornamelijk dat er te weinig te doen was, weinig variatie in gameplay en daarmee ook weinig levendig. In tegenstelling tot de op alle fronten zeer indrukwekkende single-player. Rockstar heeft echter vanaf het begin aangegeven Red Dead Online te zullen blijven voorzien van content, patches en updates. En dat is precies wat ze de afgelopen maanden aan het doen zijn.

Public Enemy: een nieuwe Showdown mode

In Public Enemy jaagt ieder team op een aangewezen vijand. Deze kan rouleren tussen spelers. Het doel is om de ‘Public Enemy’ zo snel als mogelijk uit te schakelen. Iedere kill is een punt en het gaat er natuurlijk om welk team bij de eindstreep de meeste punten heeft.

Railroad Baron: een nieuw Free Roaming Event

Het beste kun je Railroad Baron vergelijken met de alom bekende spelmodus King of the Hill. In Railroad Baron moeten de spelers een zone veilig stellen in een rijdende trein en uiteraard vervolgens zo lang mogelijk bezet houden.

Om spelers weer de wereld van Red Dead Online in te laten stappen krijgen gamers verschillende beloningen. Zo kun je er op rekenen dat, wanneer ze deze week nog online gaat, je een gratis Bellerose hoed kunt claimen. Ook zijn er diverse nieuwe cosmetische items toegevoegd in de catalogus. Dus, roep je Posse maar weer bij elkaar en stof je zadel af.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments